homereferentiesmerkencontactformulier

contact

Grand P.A.

Oude Zonhoverweg 11
3600 GENK
Limburg - BelgiŽ

+32 (0) 479 62 68 66
info@grandpa.be

www.grandpa.be
www.geluidsinstallatie.be

BTW BE 0809.233.089


merken

Ieder merk, toestel of onderdeel heeft zijn sporen voor ons verdient. Onze toestellen gaan namelijk niet on-the-road zonder uitvoerig te zijn getest. Grand P.A. kiest steeds voor kwaliteitsproducten zonder enige toegeving te willen doen, zo komen we niet voor verrassingen te staan en dat komt uw event alleen maar ten goede!


geluidsinstallatie
Voor onze geluidsinstallaties rekenen we op merken met een perfecte staat van dienst en een ultieme geluidsweergave nl: Dynacord of RCF. De versterkersracks bestaan uit een gebalanceerde mix van Crest Audio en Dynacord.


party-sets
Ook onze party-sets bestaan uit top-onderdelen! Van 50 tot 2000+ personen, ieder systeem is modulair en kan aan uw wensen worden aangepast! Steeds meer DJ's maken gebruik van USB sticks, laptops of externe controllers, ook hier zijn we op voorzien!


microfoons
Het belangrijkste instrument van de zanger is zijn stem, hoe beter de stem met de microfoon matched, des de beter de uiteindelijke mix zal zijn. Grand P.A. heeft een uitgebreid gamma microfoons in zijn assortiment, van de meest gangbare tot wel enkele heel exotische modellen. Vraag ernaar en maak het verschil tussen een optreden en een wereld-performance!